Over mij


Ik heb in mijn jeugd in verschillende landen gewoond (naast Nederland in België, Amerika en Frankrijk) en ik heb Psychologie en Communicatiewetenschap gestudeerd.

Ik veranderde tot mijn veertigste om de vier jaar van werkgever in de zakelijke dienstverlening (van adviesbureaus, accountantskantoor tot advocatenkantoor), en sinds vijf jaar ben ik ondernemer.

Ik maak sieraden van edelsteen (BeBalancedBeads), werk met essentiële oliën (BeBalancedOils) en ik doe marktonderzoek (Adalyse).

Kiezen blijft lastig. Kiezen is ook niet voor altijd, dat blijkt maar weer als je al die veranderingen ziet die ik hierboven beschrijf. Toch wil je elke keer de beste keuze maken: voor jezelf, maar ook voor jouw bedrijf.

Welke kant ga je op? Het lijkt eng om te kiezen, maar geloof me, het doet je goed. Het geeft je een ongelofelijk krachtig en rustig gevoel om aan het roer van je eigen leven te staan. Kiezen wordt ook steeds makkelijker als je weet wat je uiteindelijke doel is.

Zoek je structuur en focus bij het opzetten van jouw bedrijf, of bij een strategische keuze voor jouw bedrijf, neem dan contact op via de mail of bel me: 06-24428476